Wie werken er bij Stal van den Hout

Wij werken uitsluitend met volwassen en adequaat opgeleid personeel, om een kwaliteitsvol, goed opgeleid paard of pony te kunnen waarborgen. Hier alvast wat info en een foto zodat u er ook een beeld bij heeft. 

Dirk is verantwoordelijke voor de in en verkoop binnen Stal van den Hout. Dirk is veelal op stal aanwezig om de klanten te ontvangen. Hij begeleidt de klant gedurende het aankoopproces in samenwerking met Jessy, onze vaste medewerkster. 

Dirk.

 

Jessy is onze vaste stalruiter. Jessy heeft veel ervaring in het rijden en corrigeren van paarden en pony's. Het is een ruiter met jarenlange ervaring die rijdt met een vriendelijke hand maar doelbewust haar streven behaald. Springen, dressuur, rijden in het bos en rijden met paard en wagen, ze doet het altijd met plezier. Jessy is bekend met het begeleiden van stagiaires. Jessy is in het bezit van haar BHV diploma en haar instructeurs diploma.

Jessy.

 

 

Desiree is van alle markten thuis, verzorging van de paarden, rijden en of longeren, administratie en de gehele marketing rondom stal van den Hout behoort tot haar taken pakket. Desiree begeleidt de stagiaires binnen het bedrijf. Tevens is ze in het bezit van haar BHV diploma. 

Desiree met haar Haflinger Laila.

 

Dirk en Desiree hebben samen 2 prachtige dochters, Sanne is 6 jaar en Evie is 5 jaar. Sanne is al geregeld op stal te vinden. Zo klein als ze zijn, gek op paardjes zijn ze al. Samen met mama de stal mesten, paardjes voeren. En natuurlijk lekker borstelen en knuffelen met hun eigen pony Bink.

 

                                    

                  Sanne en Evie toen ze nog wat jonger waren.

 

 

Ontwerp en techniek © 2014-2020 MonTay Media